Albner-materialen
Albner-materialen
Albner-materialen

Degelijk Albner-materiaal voor begraafplaatsen

ReGraTec produceert en verkoopt degelijk materiaal voor grafdelving in alle verschillende soorten Nederlandse bodem. Wij hebben machines, bekisting om de grond op zijn plek te houden en gereedschap voor vervoer. Wij produceren dit materiaal volledig in eigen beheer. We staan garant voor de kwaliteit en bruikbaarheid van alle producten die we verkopen.

Albner-grafdelvingsmateriaal te koop

Een grafdelving dient secuur, veilig en met veel respect te gebeuren. Grafdelvers hebben daarom sterk en betrouwbaar materiaal nodig.

Aluminium

Voor grafdelving produceren wij aluminium delvingsmateriaal. Aluminium heeft een aantal grote voordelen. Het is licht en daarom goed hanteerbaar. Het wordt niet nat, zoals soms bij hout gebeurt. Daarom is het niet onderhevig aan weersfactoren die leiden tot uitzetten, gewichtsveranderingen en schimmels. Ons materiaal is dus een betrouwbare factor in delvingswerk, dat instorten te allen tijde voorkomt. Het is niet aan slijtage onderhevig en gaat dus veel langer mee.

Een monumentenkrik

Voor het stellen van verzakte monumenten.

Ons aanbod van materiaal in een overzicht:

•    aluminium bekisting op maat gemaakt
•    aluminium grafonderhouding (anti-slip) van 20, 25 of 30 centimeter breed
•    aluminium materialenwagen
•    een monumentenkrik
•    een hijsjuk om bekisting uit het graf te hijsen
•    kindergrafbekisting
•    zandoplslagconainertjes

 

Overleg over ons maatwerk

Veel van onze klanten hebben specifieke benodigdheden voor delving en herinrichting van graven. Schroomt u daarom niet om ons te bellen op 06-51053011. In een persoonlijk gesprek horen we graag wat u precies nodig heeft, en hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn.

Albner-materiaal Albner-grafdelvingsmateriaal te koop