Verhuur bekisting
Verhuur bekisting
Verhuur bekisting

ReGraTec verhuurt bekisting voor begraafplaatsen in de regio

Wij verhuren zelfgeproduceerde Albner-producten om u te ondersteunen bij uw grafdelvingswerkzaamheden. Met ons materiaal voert u een veilige, schadevrije delving uit, waar naderhand geen sporen meer van te zien zijn. Wilt u tijdelijk zand opslaan voor minimale schade aan het omliggende gazon? Dat kan met onze zandopslagcontainer.

Extra brede bekisting en kindergrafbekisting

Om de omliggende graven en grafzerken niet te beschadigen, dienen grafdelvers bijzonder secuur te werk te gaan. Ook voor teraardebestelling zijn delvingsmaterialen van het juiste formaat onmisbaar. Met onze bekisting zijn de meest moeilijk te bereiken plaatsen goed te delven.

Kindergrafbekisting

Voor de begrafenis van kinderen hebben wij speciale, kleinere aluminium bekisting ter beschikking, om er voor te zorgen dat ook in dit geval de aarde niet verzakt. Om deze vorm van uitvaart nog persoonlijker te maken, plaatsen wij soms een trappetje bij het kindergrafje.

Extra brede bekisting

Naast delvingsmateriaal voor kleine kistjes, hebben wij ook materiaal voor bredere graven ter beschikking.

Zandopslagcontainertjes voor bescherming van het gazon

Een gazon op een begraafplaats krijgt veel te verduren. Met onze zandopslagcontainers beschermt u deze eenvoudig, zonder langdurige schade aan te richten.

Verhuur bekisting