Diverse werkzaamheden

Professionele grafwerkzaamheden in Marienheem

Neem contact op

Diverse grafwerkzaamheden

Professionele grafwerkzaamheden in Marienheem

Neem contact op

Diverse grafwerkzaamheden

Professionele grafwerkzaamheden in Marienheem

Neem contact op

Tijdens alle grafwerkzaamheden maakt ReGraTec gebruik van moderne en gespecialiseerde machines. Hiermee maken wij het mogelijk om bestaande of nieuwe graven mechanisch te openen en te dichten. De moeilijkste plaatsen zijn door middel van de moderne techniek te bereiken. Alle graven worden standaard voorzien van een aluminium bekisting om verzakking tegen te gaan en de teraardebestelling zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Het netjes achterlaten van de graven (open en gesloten) vinden wij erg belangrijk. Al het zand plaatsen wij eventueel in een container en slaan wij buiten het kerkhof op totdat het graf wordt gedicht. Zo zal het gazon niet beschadigd worden en lopen de nabestaanden naar een schoon graf. Bij een kindergraf kunnen wij een trappetje plaatsen om de teraardebestelling nog persoonlijker te maken.

Overige grafwerkzaamheden

1. Opgravingen en herbegravingen
Bij officiële toestemming voert ReGraTec opgravingen en herbegravingen uit. Wij gaan uitsluitend respectvol en discreet te werk. Voor meer informatie vragen wij u contact met ons op te nemen.


2. Ruimings- en herinrichtingsplannen
Door onze jarenlange ervaring in grafwerkzaamheden zijn wij erg vaardig in het schrijven van ruimings- en herinrichtingsplannen. Wij helpen u graag uw begraafplaats efficiënt in te richten. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

3. Her- en verplaatsen van grafzerken
Het her- en verplaatsen van grafzerken is een zeer nauwkeurige opdracht die wij met speciale hulpmiddelen uitvoeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beschadigingen van de grafzerken.


4. Verwijderen van beplanting

Wilt u beplanting verwijderen op uw begraafplaats? Dit is voor ReGraTec geen enkel probleem; voor grote en kleine klussen helpen wij u graag verder.


5.Verhuur van speciale bekisting
  • Kindergrafbekisting met omranding en trapje
  • Extra brede bekisting
Neem contact op